Een nieuw tijdperk van oogbeschermers is aangebroken. De nieuwe eVysor van eQuick biedt jouw paard een optimaal comfort en bescherming. Dankzij het sportieve design en gebruik van de beste materialen biedt deze bril een 360° graden bescherming voor de ogen van je paard. De glazen bieden 100% UV-bescherming. Het stijlvolle design van deze bril is puur cosmetisch en heeft geen invloed op de functie van de bril. 
De eQuick eVysor past over de oren en maak je vast met een kliksluiting onder de kaak. De verstelbare banden zijn gemaakt van sterk elastisch en comfortabel materiaal. Hierdoor kan de eVysor heel makkelijk op het hoofd van je paard worden geplaatst en er ook weer gemakkelijk af worden gehaald. De glazen zijn gemaakt van flexibel, maar extreem sterk plastic.

Wanneer gebruiken? 
Dit product is met name ontworpen om te gebruiken tijdens het rijden. Zou je deze bril toch tijdens het grazen willen gebruiken, dan is volledig toezicht zeker aan te raden! Het kan namelijk gebeuren dat je paard de bril probeert af te schuren en hierdoor ergens vast kan komen te zitten of in een andere gevaarlijke situatie terecht kan komen.

Oogaandoeningen 
De eVysor wordt aanbevolen voor paarden met verschillende problemen en is onder andere geschikt voor:

Na oogchirurgie
Oogletsel 
Uveïtis (inwendige oogontsteking) 
Staar 
Gevoeligheid voor licht 
Glaucoom (groene staar) 
Bij het schuren van de ogen 
Head-shaking syndrome 
Bescherming tegen zand, water en wind 
Bescherming tegen de zon (UV bescherming)

Deze oog beschermende bril van eQuick, kan een ideale oplossing zijn voor paarden die lijden aan verschillende oogaandoeningen, zodat ze wel comfortabel kunnen worden bereden.